De TuinTip van de maand:

  

  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin

Wij hebben leuke ideeën voor goedkope tuinverharding

Wilt u een verzorgde tuin tegen een lage prijs? Wij bieden u goedkope tuinverharding in de vorm van betontegels. De betontegels zijn van uitstekende kwaliteit en u kunt hiermee uw kosten laag houden. Wij hebben leuke ideeën over de legpatronen, zodat u een sierlijke en verzorgde tuin krijgt. Het is slechts een idee, want u kunt ook kiezen voor wat duurdere tegels, zoals natuursteen. U bepaalt.

Tuinverharding met goedkope betontegels

Goedkope tuinverharding met betontegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor kunt u kiezen voor diverse legpatronen. Legpatronen zijn niet alleen bedacht om een speels effect te creëren in uw tuin, maar een vast patroon zorgt ook nog eens voor stevigheid. En dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Wilt u een tuin met een moderne uitstraling? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wildverband. De tegels worden dan kris kras door elkaar gelegd in verschillende afmetingen.

Wilt u een tuinpad laten aanleggen? Ook dit kan met goedkope tuinverharding. Naast de vorm van het aan te leggen tuinpad is de functie belangrijk. Bij het aanleggen van een tuinpad wordt er vaak gekozen voor een recht pad. De reden hiervan is dat een mens van nature zo snel mogelijk naar de voordeur wil lopen. Een leuke idee is om toch te kiezen voor een pad met een enkele bocht, zodat er een speels effect ontstaat.

Betonnen tuinverharding, de beste optie voor de laagste prijs

Tuinverharding is een onmisbaar element in uw tuin. Een terras, tuinpad of gezellig zitje kunt u prima creëren met betontegels. Omdat betontegels in een grote hoeveelheid machinaal worden gefabriceerd, kunnen wij ze verkopen tegen een lage prijs. Het is een klassieker en ze zijn relatief sterk en bewerkbaar. Dit wil zeggen dat ze in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn ze goed bestand tegen verontreiniging en vervuiling. De beste optie voor de laagste prijs.

Beton is samengesteld uit cement, water, zand, grind en/of steenslag. De voordeligste eigenschappen van dit materiaal zijn de eenvoud van het gebruik, de vele mogelijkheden en de prijs. Het staat garant voor duurzame tuinverharding waar u dus nog jarenlang plezier van kunt hebben.

U bent het vast met ons eens, want een tuin zonder terras of tuinpad is niet compleet. Laat ons u helpen met sfeervolle, praktische ideeën. Wij maken graag voor u een ontwerp op maat. Uiteraard moeten wij dan eerst uw wensen weten. Aan de hand daarvan gaan wij aan de slag. Wilt u een aantal van onze creaties zien? Kijkt u dan eens naar onze portfolio. Zo mooi kan ook úw tuin worden.

Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Valkenswaard. Van daaruit bestrijken wij een breed werkgebied. Neemt u maar eens contact met ons op als u meer wilt weten over goedkope tuinverharding of dat u uw ideeën met ons wilt delen. Niets is onmogelijk. Wij helpen u graag, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een heerlijke en verzorgde tuin. Graag tot ziens.