De TuinTip van de maand:

  

  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin

Hovenier in Valkenswaard of omgeving gezocht? U bent aan het juiste adres

In tegenstelling tot een aantal andere hoveniers werken wij met een vaste prijs per vierkante meter. Een eenvoudige rekensom vertelt u welke kosten u kwijt bent om weer een mooie en verzorgde tuin te krijgen. Als hovenier verzorgen wij alles in en rondom uw tuin. U kunt bij ons terecht voor onder andere sierbestrating, gazon, tuinonderhoud en beplanting. Wilt u iets extra’s, bijvoorbeeld een vijver/waterpartij, verhoogde border, pergola of een ingegraven trampoline? Wij zijn u graag van dienst. Met oog voor detail en met een warm hart realiseren wij de mooiste tuinen in en rondom Valkenswaard, provincie Noord-Brabant.

Hovenier die met u meedenkt

Een goede hovenier biedt kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is iemand die met u meedenkt op basis van uw persoonlijke smaak. Daarnaast speelt het beschikbare budget een rol, want voor welke dienst u ook kiest, het moet betaalbaar zijn. Op basis van uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Duidelijkheid, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn ervaren in alle disciplines van het hoveniersvak. Groen denken en doen zit er van nature in. Wij voelen ons met de natuur verbonden. Uw tuinonderhoud is bij ons in goede handen. Wilt u bijvoorbeeld een mooie beplanting? Dan is een goede opbouw van de beplanting belangrijk. Dit voor het evenwicht en de sfeer in uw tuin, zowel in de zomer als in de winter. Houdt u van bloeiende planten? Kies dan voor afwisseling, zodat u het hele jaar door kleur in uw tuin hebt.

Er zijn ontzettend veel planten die u in uw tuin kunt (laten) zetten. Toch zijn er een aantal soorten die we in heel veel tuinen terug zien komen. Iedereen kent natuurlijk de klassieke klimop en (Japanse) kamperfoelie, maar ook de hortensia en (Toscaanse) jasmijn zijn bijzonder populair. De meeste planten ruikt u al op een afstand. Zoete en kruidige aroma’s verdringen zich voor uw neusgaten. Deze bloeiende planten zijn een lust voor het oog en de neus.

Wist u trouwens dat de Wisteria (blauweregen) ook een heerlijke geurplant is? Zet deze dicht bij een raam en u krijgt een heerlijke, zoete geur in huis. Als ervaren hovenier kunnen wij u nog van veel meer tips voorzien. Maakt u maar eens een afspraak. Wij komen graag bij u op bezoek of u nu woont in Geldrop, Veldhoven of Heeze.

Ervaren hoveniers die een tuin creëren die bij u past

Ons bedrijf is gevestigd in Valkenswaard. Wij werken grotendeels in de regio Noord-Brabant, bijvoorbeeld in Eindhoven, Leende en Eersel. De zorg van uw tuin nemen wij u graag uit handen, maar ook voor een creatief ontwerp kunt u bij ons terecht. Uw wensen worden daarin verwerkt. Weet u nog helemaal niet wat u wilt met uw tuin? Laat ons weten wat u aanspreekt en mooi vindt, want dan helpen wij u verder. Wij hebben voldoende inspiratie om meerdere mogelijkheden aan u voor te leggen. Onze hoveniers creëren graag de tuin die bij u past. Graag tot ziens.