De TuinTip van de maand:

  

  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin

Zoekt u een goedkoop hoveniersbedrijf in Noord-Brabant?

U bent dan bij ons aan het juiste adres. Ons hoveniersbedrijf uit Valkenswaard, Noord-Brabant, biedt naast voordelige prijzen ook nog eens vakwerk. In tegenstelling tot andere hoveniersbedrijven uit de buurt hebben wij een vaste prijs per vierkante meter. Op deze manier weet u precies wat uw tuin gaat kosten. Leest u maar eens verder.

Ervaren hoveniersbedrijf in Noord-Brabant

Een tuin is voor veel mensen belangrijk. Het is een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Een hoveniersbedrijf zorgt ervoor dat uw tuin in topconditie is. Met een mooie vormgeving, beplanting en gazon is het plaatje compleet. Het begint met een ontwerp, want meten is weten. Een goede basis is essentieel en als ervaren hovenier uit Noord-Brabant weten wij daar alles van.

Het aanleggen of veranderen van (een gedeelte van) een tuin begint altijd met een creatief ontwerp. Een ontwerp maken is afhankelijk van een aantal factoren. De ruimte, uw wensen en de ligging van de tuin. De ligging van de tuin is voornamelijk belangrijk voor de beplanting. Er zijn struiken die goed tegen de volle zon kunnen, zoals de jasmijn, rozen, kamperfoelie, maar ook bodembedekkers zoals de duizendknoop en hoornbloem zijn geschikt.

Hoveniersbedrijf met ambitie

Het is onze ambitie om uw wensen te vertalen in een prachtige tuin, waarin u zich thuis voelt. Goed persoonlijk contact met de opdrachtgever is de basis voor een succesvol eindresultaat, een tuin die helemaal bij ú past. Qua stijl, maar ook qua budget. Wij ontwerpen volledige projecten, maar onderhouden met evenveel liefde bestaande tuinen, groot en klein. Voor elk idee bieden wij een praktische oplossing. Wij zijn een hoveniersbedrijf dat zorgt voor een tuin die bij u past.

Een belangrijk onderdeel van de tuin is het gazon. Het opnieuw verticuteren en bemesten zorgt voor een mooie groene tuin. Regelmatig onderhoud is daarna belangrijk om uw gazon gezond te houden en het risico van plagen te beperken. Hebt u bijvoorbeeld last van naaktslakken, dan is dit heel vervelend. Overdag zijn deze nauwelijks waarneembaar, omdat ze ’s nachts actief zijn. We kunnen ze echter herkennen aan een slijmvormig spoor. Als hoveniersbedrijf kennen wij uiteraard manieren om deze lastige monsters uit uw tuin te verdrijven.

Hoveniersbedrijven, esthetische en praktische functie

Hoveniersbedrijven hebben naast een esthetische ook een praktische functie. Gelukkig maar, want stelt u zich voor dat al het ongedierte maar gewoon hun gang zou kunnen gaan. Iedere tuin, groot of klein, is bij ons in het vertrouwde handen. Ons werkgebied is breed: van Eindhoven tot Leende en van Geldrop tot Eersel. Vanuit Valkenswaard zijn wij er vlot bij. Zet uw tuinwensen maar eens op een rij. Wij werken het graag verder voor u uit tot een praktisch en mooi ontwerp.

Een aantal van onze projecten treft u aan onder het menu ‘portfolio’. Hier ziet u hoe sommige tuinen een ware metamorfose ondergaan. Wilt u meer weten over onze werkwijze, neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord.