De TuinTip van de maand:

  

  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin

Wij zorgen graag voor een nieuwe en toch goedkope tuininrichting

Bent u toe aan een nieuwe tuininrichting? Wij bieden een ideale basis tegen een scherpe prijs. U kunt uw wensen tot in het kleinste detail aangeven. Ons hoveniersbedrijf uit Valkenswaard, provincie Noord-Brabant, maakt voor u graag een passend ontwerp. Een mooie tuin begint met een goed doordacht ontwerp, waarin aan ieder detail evenveel aandacht wordt gegeven. Een aantal factoren speelt een belangrijke rol, zoals de ligging en de grootte van de tuin, uw wensen én het beschikbare budget. Zodra deze ingrediënten bekend zijn, gaan wij graag voor u aan de slag.

Nieuwe tuininrichting tegen een vaste prijs

Iedere nieuwe tuinrichting verdient evenveel zorg. Een goed ontworpen tuin is van onschatbare waarde, want het is een investering waar u lang plezier van wilt hebben. De tuin is een belangrijke plek. Een plek om te ontspannen, te spelen, te eten of om naar te kijken. Elke tuin heeft, of dit nu is in Heeze, Leende, Hapert of elders in Nederland, een uniek karakter en een eigen sfeer. Hoe klein of groot de tuin ook is, het moet heerlijk zijn om er te vertoeven. Wij creëren graag zo’n tuin voor u tegen een vaste prijs.

Wij bieden u een nieuwe tuininrichting tegen een scherpe prijs per vierkante meter. Hierdoor kunt u vooraf berekenen wat de kosten zullen zijn. Ook hanteren wij vaste prijzen voor het leeghalen van uw huidige tuin. Op onze homepagina kunt u lezen wat de exacte prijzen zijn, zodat er achteraf geen verrassingen zijn. U ziet dan dat er ook goedkope tuininrichtingen zijn, zodat ook ú een tuin krijgt om van te genieten.

In een al dan niet goedkoop ontwerp zorgen wij voor rust en ruimte, want de tuin is een plek waar u wilt ontspannen. Hoe wij deze gaan inrichten is afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Houdt u van strak of modern? Of een mix van beide opties. Hebt u een druk leven en wilt u liever een onderhoudsvrije tuin? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tuin met grotendeels sierbestrating. Dit vergt weinig onderhoud en is praktisch. Met een mooie vijverpartij en borders met bloeiende planten zorgt dit beeld voor een oase van rust.

Groene tuininrichtingen tegen een scherpe prijs

Wij bieden ook nieuwe, groene tuininrichtingen tegen scherpe prijzen. Meestal zijn mensen wat benauwd voor het onderhoud van een groene tuin. Men denkt vaak dat er wekelijks veel werk aan is, maar dit valt reuze mee. Wie laat groeien wat er groeit, komt tevens vaak voor leuke verrassingen te staan. De insecten in uw tuin zullen u dankbaar zijn. Trouwens, voor tuinonderhoud kunt u ook bij ons terecht. Wij ontzorgen u graag.

Ons werkgebied is breed, van Veldhoven tot Eindhoven en van Eersel tot Geldrop en omgeving. Belt u ons maar eens voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag tot dan.