De TuinTip van de maand:

  

 • 1 nieuwe tuin
 • 1 nieuwe tuin
 • 1 nieuwe tuin
 • 1 nieuwe tuin

Sierbestrating aanleggen kan ook tegen een goedkope prijs

Ons bedrijf uit Valkenswaard, provincie Noord-Brabant, kan voor u sierbestrating aanleggen tegen lage kosten. Dit betekent niet dat u moet inleveren op de kwaliteit, want wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. U krijgt een praktische en mooie tuin. Dit mooie kan zitten in de soort of de vorm van de stenen/tegels, maar het kan ook een combinatie van beide zijn. Als specialist in onder andere sierbestratingen maken wij graag voor u een passend ontwerp. Kijkt u maar eens naar onze portfolio, zodat u een helder beeld krijgt van wat wij voor u kunnen betekenen.

Sierbestrating met goedkope betonnen tegels

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor betonnen tegels als sierbestrating. Het grote voordeel van beton is dat deze bestand is tegen een zware belasting en uitermate geschikt voor degene met een wat kleiner budget. Wilt u een natuurlijke uitstraling? Dan kiest u bijvoorbeeld voor natuursteen. De prijs ligt wat hoger, maar door de vele kleurvariaties en bewerkingen hebt u meer keuze. Wij noemen als voorbeeld graniet, leisteen, zandsteen, basalt, hardsteen etc.

Sierbestrating oogt altijd mooier dan de ‘gewone’ bestratingen met effen, grijze tegels. Wilt u een terras laten aanleggen? Dan is de kleur afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij speelt uw persoonlijke smaak en de plek een belangrijke rol, maar ook moet de steen of tegel moet passen bij de rest van uw tuininrichting. Wilt u een nieuwe tuin door ons laten aanleggen? Dan nog speelt de plek van de sierbestrating een belangrijke rol. Het moet namelijk passen bij het ontwerp van de erfafscheiding, het ontwerp van het gazon en het beplantingsplan.

Sierbestratingen laten aanleggen tegen een scherpe prijs

Sierbestratingen aanleggen is een specialisme, want wij moeten met ieder detail rekening houden zoals beplanting, bomen, schuur/garage en speelmogelijkheden. Wij maken graag voor u een functioneel ontwerp, zodat uw tuin één geheel wordt. Dit doen wij tegen een scherpe prijs, zodat het voor iedereen betaalbaar is.

Het grootste voordeel voor het kiezen van sierbestrating is dat u minder onderhoud heeft aan uw tuin. Natuurlijk kunt u het prima afwisselen met groen, want dit zorgt weer voor een meer ruimtelijk effect. U zult zien dat uw tuin een heel andere dimensie krijgt tegen lage kosten. Wij hebben een brede kennis over allerlei soorten stenen in verschillende prijsklassen en adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden. Vooraf maken wij met u afspraken over de prijs, legpatronen en het type bestrating. Vervolgens leggen wij dit vast in een offerte/prijsvoorstel. Op deze manier zijn er geen verrassingen achteraf. Dit is voor beide partijen wel zo prettig. Gemakshalve geven wij u een beknopt overzicht van ons werkgebied, maar ook daarbuiten bieden wij mogelijkheden.

 • Eindhoven
 • Leende
 • Eersel
 • Hapert
 • Veldhoven
 • Heeze
 • Geldrop

De aanleg van sierbestrating kunnen wij in zowel grote als kleine tuinen in allerlei vormen en kleuren realiseren. Ons doel is dat u tevreden bent en dat u zich prettig voelt in uw omgeving. Dit betekent dat wij luisteren naar uw wensen en deze omzetten in een passend ontwerp. Neemt u eens contact met ons, want er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om uw droomtuin te creëren tegen lage kosten.