De TuinTip van de maand:

  

  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin

Een nieuwe tuin ontwerpen doen wij tegen een scherpe prijs

Droomt u van een mooie, nieuwe tuin? Een tuin die één en al harmonie uitstraalt en waar u jarenlang plezier van heeft, dan zijn wij graag uw partner. Wij hebben creatieve en innovatieve ideeën, maar ook de praktische kant krijgt onze aandacht. Met uw budget in ons achterhoofd, maken wij graag voor u een professioneel ontwerp.

Een nieuwe tuin laten ontwerpen hoeft niet duur te zijn

Een goed ontwerp begint met een inventarisatie van uw wensen. Daarbij speelt dus ook het beschikbare budget een grote rol. Een nieuwe tuin laten ontwerpen hoeft niet duur te zijn, want wij hanteren scherpe prijzen. Relatief gezien is een tuinontwerp een kleine investering, want een goed aangelegde tuin is een meerwaarde voor de totale woning. Er wordt gekeken naar de indeling van de tuin, de stijl, welke materialen daarbij horen en wat dit alles bij elkaar gaat kosten. Van tevoren maken wij voor u een offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Eindelijk is het dan zover. Het ontwerp is klaar en wordt eerst met u besproken. Na uw akkoord, gaan wij aan de slag. Dit doen wij met een team aan ervaren hoveniers die precies weten hoe een goed ontwerp omgezet kan worden in….ja, juist uw droomtuin. Ze weten onder ander welke minimale afmeting voor een terras nodig is, zodat het ruim genoeg is voor het hele gezin. Of hoe breed het paadje moet zijn, zodat u er ook nog eens met uw fiets overheen kunt. Daarnaast hebben wij natuurlijk veel verstand van bemesting, beplanting en verder alles wat er bij de aanleg van een professionele tuin komt kijken. Kortom: wij garanderen honderd procent kwaliteit.

Scherpe prijzen voor een goed doordacht tuinontwerp

Een goed doordacht ontwerp van een tuin vergelijken we weleens met een puzzel. Pas als alle stukjes in elkaar vallen, krijgt u een schitterend eindresultaat én dat tegen scherpe prijs. De liefde voor ons vak, zult u terugvinden in de details zoals vormen en kleuren. Kleur geeft een tuin een vrolijke opkikker. Kleine, verscholen hoekjes komen zo tot leven. Het geeft u een goed gevoel wanneer u ’s zomers buiten bent, want het is dé periode om te genieten van deze kleurenexplosie. Toch heeft de winter ook zo haar charme die we zeker niet vergeten bij het ontwerpen van uw nieuwe tuin.

In de winter bent u meestal binnen, maar de meeste woningen hebben uitzicht op de tuin. Mooie winterplanten of winterbloeiende bomen veraangenamen de aanblik. Ze zijn schaars, maar ze zijn er wel: bijvoorbeeld de kerstroos, een vaste plant die bloeit van december tot april. Het zijn prachtige planten die lang bloeien, maar u moet wel een beetje geduld hebben. Ieder jaar worden ze groter en mooier. De kerstroos behoort tot de groep Helleborus. Er zijn veel varianten waar wij u graag meer over vertellen.

Ons bedrijf is gevestigd in Valkenswaard, provincie Noord-Brabant. Van daaruit bedienen wij een breed werkgebied zoals Eindhoven, Leende, Eersel en Geldrop. Wij beschikken over veel groene expertise en kunnen u zeker van dienst zijn. Neemt u maar eens contact met ons op. Uw wens om een droomtuin te laten ontwerpen kan vandaag nog werkelijkheid worden. Graag tot ziens.