De TuinTip van de maand:

  

 • 1 nieuwe tuin
 • 1 nieuwe tuin
 • 1 nieuwe tuin
 • 1 nieuwe tuin

Tuinaanleg is bij ons in goede handen tegen lage kosten

Wilt u een professionele tuinaanleg tegen lage kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zijn specialist in het aanleggen van tuinen. Bij de aanleg van een nieuwe tuin gaat de eerste gedachte vaak uit naar de beplanting zoals planten, struiken en bomen. Planten zijn het goedkoopste en vanzelfsprekend betaalt u voor bomen een hogere prijs. Deze hogere prijs betaalt u echter slechts één keer. Met de juiste verzorging gaan veel bomen namelijk levenslang mee. Maar bij professioneel tuinaanleg komt veel meer om de hoek kijken. Het draait hierbij grotendeels om uw persoonlijke smaak én het beschikbare budget. Ons hoveniersbedrijf uit Valkenswaard heeft een breed werkgebied. Wij zijn actief in onder andere de volgende plaatsen:

 • Hapert
 • Veldhoven
 • Heeze
 • Geldrop
 • Eindhoven
 • Leende
 • Eersel

Professionele tuinaanleg tegen scherpe prijzen

Wilt u oase van rust van uw tuin maken, dan mag water natuurlijk niet ontbreken. Een vijver straalt rust uit en maakt van uw tuin een plek om even te ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven. De prijzen zijn uiteenlopend. Wilt u bijvoorbeeld een zwemvijver met mooie vissen of een natuurvijver waar u verder geen onderhoud aan heeft. Het zijn allemaal opties die wij u graag meegeven. In alle gevallen mag u rekenen met een professionele tuinaanleg tegen scherpe prijzen.

Het belang van het wonen in een rustige omgeving is duidelijk. Door ons drukke, jachtige bestaan wordt de tuin steeds belangrijker. Het doel van een tuin is ruimte creëren en ontspanning. Gezellig samenzijn of even wegdromen in heerlijke, fijne tuin met een waterval. Hoort u het kalme water al op de achtergrond? Een waterval mondt meestal uit in een vijver, maar dit hoeft niet. U kunt ook genieten van bewegend water in uw tuin zonder dat er een vijver in de buurt is.

Soms hebt u even behoefte aan privacy. Privacy in uw tuin kan gecreëerd worden met behulp van een pergola met bloeiende klimplanten of een andere afrastering bijvoorbeeld een houten schutting. Ondanks dat buren erg gezellig kunnen zijn, is een moment van rust ook best fijn. Met al deze aspecten houden wij rekening bij de tuinaanleg.

Tuinaanleg: de kosten zijn afhankelijk van uw wensen

De kosten voor het aanleggen van een tuin is afhankelijk van uw wensen, maar wij doen ons uiterste best om de prijs zo laag mogelijk te houden. Wij doen alles in overleg met u, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Naast kwaliteit staat helderheid bij ons hoog in het vaandel, want wij willen graag dat u tevreden bent.

Een goede basis voor uw tuin is een goed doordacht ontwerp net als in uw huis. Voor tuinen betekent dit bijvoorbeeld het egaliseren van de grond, het bestraten van het terras maar ook plek creëren voor het aanleggen van kabels voor sfeervolle tuinverlichting. Wij realiseren dit graag voor u waar u ook woont. Wij werken voornamelijk in de regio Noord Brabant, maar ook daarbuiten zijn er mogelijkheden. Neemt u maar eens contact met ons als u een nieuwe tuinaanleg wilt tegen lage kosten. Wij helpen u graag.