De TuinTip van de maand:

  

  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin

Wij voorzien u graag van goedkope tuinbeplanting ideeën voor een verzorgde tuin

Tuinbeplanting ideeën zijn er volop, maar ze moeten wel aan uw persoonlijke smaak en uw budget voldoen. Wilt u uw tuin een ware metamorfose laten ondergaan, maar u hebt geen idee hoe dit kunt aanpakken? Laat ons u dan helpen. Wij hebben voldoende inspiratie om aan iedere wens te voldoen. Onze uitdaging is om uw tuin in te richten naar uw ‘eigen’ kleuren. Hiermee bedoelen wij de kleuren waar u van houdt. Uw borders kunnen op talloze manieren met planten, struiken en bomen ingeplant worden.

Wilt uw volop kleur in uw tuin? Dan kunt u kiezen voor een combinatie van bloeiende zomer- en winterplanten. Hierdoor hebt u het hele jaar door kleur in uw tuin. Een mix van geel en rood zorgt ervoor dat het altijd lente is in uw tuin. De kleuren worden geassocieerd met licht, leven en zon. Het zijn warme kleuren. Een genot om naar te kijken. Zeker in de winter!

Eindeloze goedkope tuinbeplanting ideeën

Onze tuinbeplanting ideeën zijn eindeloos. Dit komt door onze jarenlange ervaring in dit vak. Een vak die wij passie vervullen, want de natuur biedt ons zoveel mogelijkheden. Het inrichten van een tuin kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Een goede basis is heel belangrijk. Wij helpen u graag u bij de eerste opzet of een compleet ontwerp. Hebt u zelf een idee? Dan nemen wij dit graag mee in ons plan.

Ons hoveniersbedrijf uit Valkenswaard, Noord-Brabant, biedt verschillende goedkope mogelijkheden. Behalve een tuinontwerp, tuinbeplanting, kunt u ook bij ons terecht voor het nodige onderhoud. Wanneer u de tuin periodiek wilt laten onderhouden kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een voor- of najaarsbeurt of beide. U kunt kiezen uit een aantal werkzaamheden bijvoorbeeld het terugknippen van vaste planten, de verzorging van borders of het snoeien van heesters en bomen. Maar wij doen meer…

Een kijkje in de dakgoten voor overtollig blad, zorgt ervoor dat uw regenwaterafvoer niet verstopt raakt. Eenmaal verstopt kan het gewicht aan water de dakgoot onverhoopt veel schade toebrengen. Wij maken uw dakgoot schoon. Hebt u specifieke wensen, laat het ons dan weten. Wij hopen dat onze tuinbeplanting ideeën u zullen helpen om een beeld te krijgen wat u met uw bestaande tuin wilt doen. Tuinideeën verzamelen is dé manier om uw wensen met betrekking tot de tuin helder te krijgen. Maakt u maar eens een afspraak met ons. Wij komen graag bij u langs in bijvoorbeeld Veldhoven of Eersel en omgeving.

Gedeeltelijke tuinbeplanting

Uw tuin opnieuw laten beplanten kan geheel, maar ook gedeeltelijk. Zo kunt u op de kosten besparen, want het kan best zo zijn dat u een gedeelte van uw tuinbeplanting nog wel mooi vindt. Dan is het zonde om deze planten te vervangen. Eventueel kunnen wij voor u een beplantingsplan maken. Dit is een schematische tekening met daarbij een lijst van plantennamen en informatie. Naast planten en bodembedekkers kunt u ook kiezen voor bomen. Een combinatie hiervan zorgt voor een ruimtelijk effect. Meer weten? Lees verder op onze website of bel direct voor een afspraak. Ons werkgebied is breed: van Eindhoven tot Hapert en van Geldrop tot Leende. Graag tot ziens.