De TuinTip van de maand:

  

  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin
  • 1 nieuwe tuin

Ons bedrijf verzorgt tuinonderhoud in Noord Brabant tegen scherpe prijzen

Regelmatig tuinonderhoud is van essentieel belang voor de verzorging van uw gazon en beplanting. Mensen met een hectische baan of een druk sociaal leven hebben hier vaak geen tijd voor. Wij helpen u graag, want u kunt met ons vaste afspraken maken om uw tuin te onderhouden. Goed tuinonderhoud zorgt voor een verzorgde tuin. Wij bieden u een helder onderhoudsschema, zodat u direct inzicht heeft wat de kosten zijn. Wij werken op basis van vaste prijsafspraken, zodat u er geen verrassingen achteraf zijn. De betaling kan plaatsvinden per maand of per kwartaal.

Tuinonderhoud zonder extra onkosten

Als wij uw tuinonderhoud verzorgen heeft u geen extra onkosten, want onze medewerkers hebben alle gereedschappen, meststoffen en bestrijdingsmiddelen bij zich om uw tuin in topconditie te houden. U kunt ook besluiten om alleen het gras te laten maaien. Wij hebben hiervoor een speciale maaiservice die u te allen tijde kunt inschakelen. Hebt u geen zin, tijd of bent u op vakantie? Wij zorgen ervoor dat uw gazon er keurig netjes uitziet, maar wij bieden nog meer…

U kunt ons ook inschakelen voor periodiek tuinonderhoud tegen een scherpe prijs. Dit houdt in dat wij uw tuin een voorjaars- en/of najaarsbeurt kunnen geven. In de lente zorgen wij ervoor dat al het blad uit uw tuin is verdwenen, snoeien planten en bomen en verticuteren en bemesten opnieuw uw gazon. U gaat stralend de zomer in. In de herfst komen wij bij u terug voor onder andere het terugknippen van vaste planten en bekalken van de grond. Het tuinonderhoud in de herfst is gericht op het schoonmaken, opruimen en winterklaar maken van de tuin. Hebt u specifieke wensen, laat het ons dan weten. Niets is onmogelijk.

Het geeft ons een goed gevoel om een tuin op te knappen. Weliswaar is het arbeidsintensief werk, maar wij doen dit met veel passie. Veel oudere mensen vragen ons om hulp, want sommige klussen zijn eenvoudigweg te zwaar. Het afvoeren van tuinafval, snoeien van bomen of heggen kunnen wij probleemloos overnemen. U hoeft zich alleen nog maar te concentreren op de fijne karweitjes. Wij zorgen voor de rest. Wij werken van Eindhoven tot Geldrop en van Eersel tot Hapert en omgeving.

Goedkoop tuinonderhoud in Noord Brabant

Ons hoveniersbedrijf uit Valkenswaard, regie Noord Brabant, laat u graag ervaren dat goed en goedkoop tuinonderhoud nog steeds bestaat. U zult het zeker waarderen, want wij hebben kennis van de meeste planten, bloemen en bomen. Bomen die hun blad in de herfst verliezen zijn bijvoorbeeld perfect om in het najaar te snoeien. Dit geldt overigens ook voor heesters, want dan is de structuur goed zichtbaar. Groeien uw planten en bloemen niet goed, wat u ook probeert? Waarschijnlijk heeft dat te maken met de bodem waarop ze staan. Laat ons u helpen. Woont u bijvoorbeeld in Veldhoven, Leende of Heeze, belt u ons dan eens voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u op bezoek. Tot ziens.